Kies voor jezelf; in verbinding komen met jezelf

Het is mijn droom om vrouwen in zichzelf te laten geloven. Dat zij weer het vertrouwen volledig in zichzelf gaan vinden. In de westerse maatschappij was/is het normaal dat een vrouw zorgzaam en toegewijd is aan het gezin en haar familie. 

Nu in deze tijd is het normaal om goed voor onszelf te zorgen. Dat we niet hard hoeven te zijn naar onszelf toe. En dat we beter voor ons lichaam en onze geest mogen zorgen. Geen oordelen hebben naar onszelf toe. We zijn goed zoals we zijn. 

We kunnen voluit leven en werken aan de blokkades die ons nog tegenhouden. Oude vastgeroeste patronen en overtuigingen wegnemen, zodat je volledig ja tegen het leven kunt zeggen. Plezier gaat krijgen in de dagelijkse dingen die je neerzet.

Met elkaar kunnen deze oude wonden geheeld worden.

Wat gebeurt er als je echt voor jezelf kunt opkomen?

Wat gebeurt er als je voorbij je angsten gaat?

Wat gebeurt er als jij je intuïtie laat stromen?

Wat gebeurt er als jij jezelf goed gaat voelen?

Wat gebeurt er als jij je vrouwelijke kracht laat stromen?

Wat gebeurt er als jij zo in rondje blijft draaien?

Wat gebeurt er als jij jezelf steeds met anderen vergelijkt?

Op woensdag 4 april, 2 mei en 6 juni geef ik een korte workshop van 10 tot 12 uur. Waar aan de hand van een centraal thema wat je meebrengt aan gewerkt wordt met diverse tools. Zodat jij meer bij je ware zelve komt.  De kosten zijn 75 euro. Er wordt gewerkt in een kleine groep. 

Raakt deze boodschap jou, bel of mail voor het maken van een afspraak. Zodat jij weer vol vertrouwen het leven in kunt gaan. Tel; 0623046802 of info@shiatsu-bamali.nl