Migraine en hoofdpijn? Te weinig energie? Te veel stress?

Ik laat je weer thuiskomen in je lichaam.

 

Wat is Electro acupunctuur volgens Dr. Voll ?

De acupunctuur punten zijn met verschillende organen en stelsel verbonden. Dr. Voll heeft de methode ontwikkeld om de energie te meten met een apparaat in de jaren 50. Dit om het evenwicht in het lichaam tussen yin en yang te herstellen voor het bereiken van een goede gezondheid.

Het doel van de EAV is om de hoofdoorzaak van een ziekte op te sporen en te herstellen. Het gehele orgaan/stelsel wordt onderzocht door middel van het meten van de acupunctuurpunten. Tijdens de therapie kan de EAV zijn werk doen. Bij het meten gaat er laagspanning door het lichaam, waarvoor 2 electroden nodig zijn (dit is absoluut niet pijnlijk).

De EAV geeft kans op herstel, dit is afhankelijk van uw persoonlijke gesteldheid. Met de huidige techniek kan nauwkeurig worden gemeten aan een tekort of een overschot van energie op een acupunctuurpunt.

Het EAV apparaat geeft een waarde beoordeling. Een gezond orgaan/stelsel heeft een stabiele waarde van 50. Een orgaan die aangedaan is, heeft een hogere of een lagere waarden. Met het apparaat wordt het orgaan verder onderzocht.

Wat is met de EAV mogelijk?

Het is mogelijk om ziektes in een vroeg stadium te herkennen. Met vitamines, mineralen en kruiden kan getest worden op de juiste dosering en de verdraagzaamheid. Tevens kunnen diverse voedselproducten uitgetest worden op intolerantie.

Op Welke klachten kan er getest worden met de EAV? Hoofdpijn, migraine, allergie, jeuk, darmproblemen, spierpijnen, stress, inslaap problemen, depressie, maagklachten, angsten etc.

Behandelingspakket

Het werken met de EAV combineer ik extra met de shiatsu behandelingen (shiatsu is absoluut de basis). Een pakket bestaat uit 5 behandelingen. Met de EAV test ik jouw het algehele energie status van het fysieke lichaam. Je krijgt als extra adviezen mee betreffende beweging, voeding, gezondheid en welzijnsaspecten.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Een natuurgeneeskundige behandeling wordt vergoedt geheel of gedeeltelijk, als je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij jouw verzekering naar de voorwaarden. Heb jij interesse dan wil ik jou hiermee kennis laten maken. Voor meer uitleg kun je het vragenformulier invullen. Is dit iets voor jou?