Migraine en hoofdpijn? Te weinig energie? Te veel stress?

Ik laat je weer thuiskomen in je lichaam

 

Migraine heeft zeker 30 jaar een rol in mijn leven gespeeld. Door het toepassen van Shiatsu therapie en aanpassing van mijn voeding, heeft dit een geweldige bijdrage geleverd in het verminderen van de aanvallen. Door mij steeds verder te verdiepen in diverse behandelmethodes komt de migraine bijna niet meer voor.

Migraine hoofdpijn veroorzaakt een vernauwing in de vaten in het hoofd en gaat vaak gepaard met misselijkheid, vlekken zien, overgeven of bonkende hoofdpijnen. Shiatsu therapie helpt om de energiestromen in het hoofd weer te laten stromen, zodat de vaten zich gaan verwijden en de migraine verdwijnt of minder wordt.

Ook is het van belang om te weten wat de uitlokkers/triggers zijn van een aanval. Door hierop in te spelen kan een aanval voorkomen worden. Bij Shiatsu wordt gekeken welke organen en stelsels uit balans zijn en waar de blokkades zitten.


Effect van de behandelingen bij migraine;


-          Minder frequent een aanval/tot helemaal geen aanvallen meer

-          De migraine aanvallen zijn beter te beheersen door onder andere oefeningen

-          Door het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen geen of bijna geen aanvallen meer te krijgen


Bij het intake gesprek en de diagnose wordt meteen een behandeling ingezet. In een Shiatsu behandeling kan ook meteen andere nevenklachten mee worden behandeld. Eventueel kan er een combi worden voorgesteld met de Electro-acupunctuur. (zie kopje Electro-acupunctuur voor meer informatie).

Voor meer info en om zelf een Shiatsu behandeling te ervaren, kun je contact opnemen met tel. 0623046802 of per email info@shiatsu-bamali.nl.