Hoofdpijn en migraine? Weinig energie? Te veel stress? 

Ik laat je weer thuiskomen in je lichaam.

 

Als Shiatsu- en massagetherapeut zorg ik ervoor, dat jouw spieren soepel worden.    Tevens stimuleer ik jouw bloed- en lymfcirculatie. Shiatsu gaat uit van het zelfhelende vermogen van de mens en beschouwt lichaam en geest als 1. Deze denkwijze spreekt mij erg aan.

Door mijn brede werkervaring en opleidingen, heb ik snel inzicht in de feitelijke oorzaak van jouw probleem en zo kan ik direct klachtgericht werken. Wat kan ik voor jou betekenen?

Waarom Shiatsu?

Als je goed in je vel zit, dan lacht de wereld je toe. Het is net als je alle situaties aan kunt. Echter het kan ook anders lopen. Je hebt last van vermoeidheid, spanningen, vastzittende spieren en pijn. Kortom, je hebt hier geen controle over en je weet niet wat je er aan kunt doen.

Je dagelijks leven is uit balans en je energie niveau werkt op een lager pitje. De energie kan niet meer vrij door jouw lichaam stromen en veroorzaakt klachten. Klachten van lichamelijke en mentale aard.

Jouw energie moet weer in balans worden gebracht, zodat jij je gezonder en vitaler gaat voelen. En zo kan jij weer de drukte van alle dagen weer aan. Met Shiatsu kan ik je verder helpen. Sommige mensen hebben 3 of 4 behandelingen nodig. Andere mensen hebben dieper liggende klachten, die in een traject behandeld kunnen worden. Het hangt ervan af hoe lang en de klachten bestaan. Iedere klant krijgt een op maat gesneden behandeling.


Neem contact met mij op, als ik wat voor je kan betekenen.