Je krijgt wat werkt voor jou

 

Shiatsu – Effectief, doelgericht en veilig

Met een Shiatsu behandeling kunnen veel klachten, waar je soms jaren mee rond loopt, doelgericht veilig en effectief behandeld worden. Het is een massage vorm met een diepgaande werking. Steeds mensen komen in aanraking met Shiatsu, zoals ziekenhuizen, bedrijven, verzorgingstehuiszen etc. Mensen stappen makkelijker over de drempel heen om zich met Shiatsu te laten behandelen aan hun klachten.

Shiatsu-Bamali helpt al 8 jaar lang klanten met Shiatsu therapie, aangevuld met andere werkwijzen, weer verder gelukkiger op hun levenspad. En met blijvend succes!

 

Waarom Shiatsu?

Als je goed in je vel zit, dan lacht de wereld je toe. Het is net als je alle situaties aan kunt. Echter het kan ook anders lopen. Je hebt last van vermoeidheid, spanningen, vastzittende spieren en pijn. Kortom, je hebt hier geen controle over en je weet niet wat je er aan kunt doen.

Je dagelijks leven is uit balans en je energie niveau werkt op een lager pitje. Er zit een verstoring in jouw balans van yin en yang. De energie kan niet meer vrij door jouw lichaam stromen en veroorzaakt klachten. Klachten van lichamelijke en mentale aard.

Jouw energie moet weer in balans worden gebracht, zodat jij je gezonder en vitaler gaat voelen. En zo kan jij weer de drukte van alle dagen weer aan. Shiatsu-Bamali kan je verder helpen. Sommige mensen hebben 1 of 2 behandelingen nodig. Andere mensen hebben dieper liggende klachten, die in een traject behandeld kunnen worden. Het hangt ervan af hoe lang en de klachten bestaan. Iedere klant krijgt een op maat gesneden behandeling.

Wat is Shiatsu nu precies?

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage of acupressuur, die zijn oorsprong vindt in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het werkt net als acupunctuur, echter de naalden worden achterwege gelaten. Het is een holistische geneeswijze nl.; het in balans brengen van lichaam en geest. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt bevordert.

De doorbloeding van de spieren wordt gestimuleerd, het zenuwstelsel wordt gereguleerd en het hormoonstelsel wordt beïnvloedt. Zo kun je energetisch aan de klachten werken. Het is een volledige lichaamsbehandeling. Er wordt gekeken naar de mens in relatie met zijn omgeving om van daaruit een dieper inzicht te krijgen in de oorsprong van de klachten. Zie de lijst 'bij welke klachten'. De basis van elke behandeling is Shiatsu eventueel aangevuld met andere werkwijzen.

Neem contact met mij op

Via deze link kun je contact met mij opnemen http://www.shiatsu-bamali.nl/page/vragenformulier. Je kunt via deze link een afspraak maken of vragen stellen.