Migraine en hoofdpijn? Te weinig energie? Te veel stress?

Ik laat je weer thuiskomen in je lichaam

 

Tai chi/Chi Kung

Het zijn oefeningen die niet tot het uiterste gaan en waardoor je niet bezweet raakt. De kans op blessures is nihil. De bewegingen zijn rustig, vloeiend en sierlijk. Een hoop andere klachten kunnen voorkomen worden. Iedereen kan dit beoefenen.

Ervaring is niet vereist. Na de les ben je energiek, soepel en ontspannen. Ook verlaagt de training stress en verhoogt het de concentratie. Eveneens is er een verbetering van de bloedsomloop, ademhaling, bloeddruk en de stofwisseling.

Er wordt gewerkt aan;

-          Een rechte houding en het evenwicht

-          Stevig met twee benen op de grond staan

-          Versterking van de spieren, pezen en botten

-          Ontspanning en stress vermindering

-          Zelfvertrouwen

-          Verbetering van de concentratie en meditatie

Chi kung heeft invloed op de volgende klachten; stress, slaapproblemen, mentale en fysieke vermoeidheid, reumatische klachten, astma, concentratieproblemen, RSI, schouderklachten, rugpijn, whiplash, burn-out, enz. Mijn ervaring in het beoefenen van de oefeneningen is dat mijn gezondheid stabiel blijft.

Vormen; Makkaho meridiaanstrekkingen, Shi-Bashi 18 serie, Hun Yuan innerlijke oefeningen, zelfmassage, orgaan chi kung, opwarmserie, boommeditatie, 5 hoofdorganen serie, losse oefeningen, meditatie etc.

Tai Chi / Chi Kung lessen data september tot en met december 2017

Lesdag; Op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur, m.u.v. 6/12 (woensdag)

Data; 26/9  10/10  24/10  7/11  21/11  6/12 (woensdag) en 19/12 (7 lessen)

Deelname en kosten; Als je wilt deelnemen, kun je jezelf opgeven via email;           info@shiatsu-bamali.nl of telefonisch 06-23046802. Je kunt vrijblijvend een keer meedoen, om te kijken of Chi kung iets voor je is.

De kosten zijn voor de gehele periode € 66,50. Gelieve het bedrag van te voren over te maken na ontvangst van de factuur of contant vooraf te betalen op rekeningnummer NL38RABO 0134460189 t.n.v. Shiatsu-Bamali (7 lessen).

Bij voldoende aanmeldingen kan er een groep gestart worden op de dinsdagmorgen van 10 tot 11 uur.