In Goirle geeft Sylvia zowel therapeutische massages (shiatsu), als ontspannings massages zoals chakra massages, voetmassages, stoelmassages, sport massages en hot-stone massages. De praktijk is open op de maandag morgen tot 13.00 uur. Actie; gedurende de maand januari 2019 ontvangt U op alle behandelingen 10% korting.

Ontspanningsmassage; Het doel is het ervaren van een totale ontspanning van lichaam en geest. Het laten ontspannen staat voorop. 

-Chakramassage. Ieder mens heeft een aantal chakra’s die deel uitmaken van onze levensenergie. Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Het doel is om het lichaam in balans te brengen, zodat jouw energie beter gaat stromen. Zachte pulserende bewegingen brengen beweging op de plaatsen waar de blokkades zitten. Dit geeft een diepe ontspanning en het lichaam wordt energetisch in balans gebracht.

-Voetmassage. Tijdens een voetmassage worden de drukpunten op de voeten en de onderbenen gemasseerd. De massage stimuleert het natuurlijke genezingsproces, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de afvoer van de afvalstoffen in het lichaam wordt bevorderd. Tevens wordt het zenuwstelsel en het energiestelsel gestimuleerd in hun werking. Na afloop voelt U zich herboren en ontspannen.

-Stoelmassage. De massage wordt over de kleding heen gegeven op een speciale ergonomische stoel. De behandeling wordt gegeven op de rug, hoofd, nek, armen, handen en onderrug. Het lichaam komt goed in balans en het bevordert de werking van de spieren en gewrichten en de energiestroom. De klachten kunnen ontstaan door stress en of een slechte werkhouding. Stoelmassage wordt ingezet om klachten zoals RSI en symptomen van stress te voorkomen.

-Hot-stone massage. Dit is een massage met behulp van warme lavastenen uit Hawaii. Door de combinatie van warmte, beweging en druk, heeft de massage een heel diepe werking. Het is zeker effectief bij spierknopen langs de ruggengraat/schouderbladen/ bij rugpijnen. (op aanvraag)

Ontspanningsmassages; 

-chakra massages

-voet massages

-stoelmassages

-Hot-Stone massage  (op aanvraag)

Massage 25 minuten: € 30,=  Korting in januari 2019 10% voor € 27,=.

Shiatsu therapie 

Shiatsu is eren oosterse geneeswijze die wordt ingezet bij mentale en fysieke klachten. Deze vorm van acupressuur wordt ingezet bij o.a.; migraine, hoofdpijn, stress, burn-out, rugklachten, darmklachten etc. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Bent U aanvullend verzekerd, dan wordt dit geheel of gedeeltelijk door de meeste zorgverzekeraars vergoedt.

-Bij Shiatsu therapie; Intake en eerste behandeling van 50 minuten € 55,=

-Een vervolgbehandeling duurt 50 minuten. Dit begint met een kort gesprek en daarna de behandeling. 

-Na de behandeling ontvangt U een factuur, die U kunt indienen voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

-Massage 50 minuten: € 55,= Korting in januari 2019 10 % voor € 49,50, 

Oosterse gezichtsmassage

Dit is een combinatie van een therapeutische hoofd, boven rug, nek- en gezichtsmassage (shiatsu). Elk deeltje in dit gebied wordt onder handen genomen. Het is al langer bekend dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. We trekken bijvoorbeeld onbewust onze schouder op bij stress.

Deze massage werkt helend bij hoofdpijnen, migraine, stress, burn-out, verkoudheden, oorsuizen, nek- en schouderklachten, whiplash en bij andere klachten. De behandeling op de acupressuurplaatsen en meridianen stimuleert de opgehoopte stress uit het lichaam en onze emoties en energie kan weer soepel stromen naar de plek waar het nodig is. Het brengt harmonie in het lichamelijke en mentale lichaam.

  • De eerste behandeling bestaat uit de intake. Bij de 2 de behandeling start de massagetherapie.
  • Na de behandeling ontvangt U een factuur, die U kunt indienen voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar
  • Tijdsduur van een behandeling is 25 minuten. Ad. € 30,00 . Gelieve zelf een handdoek mee te nemen. Korting in januari 10 % voor € 27,00. 

De prijzen zijn inclusief 21% BTW. Gelieve na de behandeling contant af te rekenen. Tot 24 uur van tevoren kunt U kosteloos annuleren, daarna wordt de behandeling voor 100% in rekening gebracht.