Ontspanningsmassage;

Het doel is het ervaren van een totale ontspanning van lichaam en geest. Het laten ontspannen staat voorop. 

-Chakramassage. Ieder mens heeft een aantal chakra’s die deel uitmaken van onze levensenergie. Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Het doel is om het lichaam in balans te brengen, zodat jouw energie beter gaat stromen. Zachte pulserende bewegingen brengen beweging op de plaatsen waar de blokkades zitten. Dit geeft een diepe ontspanning en het lichaam wordt energetisch in balans gebracht.

-Stoelmassage. De massage wordt over de kleding heen gegeven op een speciale ergonomische stoel. De behandeling wordt gegeven op de rug, hoofd, nek, armen, handen en onderrug. Het lichaam komt goed in balans en het bevordert de werking van de spieren en gewrichten en de energiestroom. De klachten kunnen ontstaan door stress en of een slechte werkhouding. Stoelmassage wordt ingezet om klachten zoals RSI en symptomen van stress te voorkomen.

-Voetmassage. Tijdens een voetmassage worden de drukpunten op de voeten en de onderbenen gemasseerd. De massage stimuleert het natuurlijke genezingsproces, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de afvoer van de afvalstoffen in het lichaam wordt bevorderd. Tevens wordt het zenuwstelsel en het energiestelsel gestimuleerd in hun werking. Na afloop voelt U zich herboren en ontspannen.

-Sportmassage. Dit is een effectieve massage voor herstel en voor de ontspanning van het lichaam. Het bevordert de afvoer van afvalstoffen en bloedcirculatie, vocht uit de spieren, een toevoer van zuurstof en spierherstel. Met olie wordt op de huid gemasseerd om eventueel spierknopen weg te masseren. Sportmassage is o.a. effectief bij; vermoeide spieren, kramp, spierpijnen, een stijve en gespannen nek, een pijnlijke rug. –

-Hot-Stone massage. Dit is een massage met behulp van warme lavastenen uit Hawaii. Door de combinatie van warmte, beweging en druk, heeft de massage een heel diepe werking. Het is zeker effectief bij spierknopen langs de ruggengraat/schouderbladen/ bij lage rugpijnen.  

Alle behandelingen duren een 1/2 uur.