Stoelmassage

Het ervaren van een stoelmassage is een bijzondere ervaring. Bij mijn eerste kennismaking met een stoelmassage, voelde ik meteen na de behandeling een erg diepgaande ontspanning en vermindering van de nek en schouderklachten. Dit duurde een paar dagen voort.

Bij een stoelmassage is er een afname van werk gerelateerde klachten, maar eigenlijk doet het veel meer. Door regelmatig een massage te ontvangen, komen de mensen ontspannen en beter in hun vel te zitten en hebben meer vitaliteit. 

De massage wordt over de kleding heen gegeven op een speciale ergonomische gebouwde stoel. Het is een drukpuntmassage, die de rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen behandeld. Veel ervaringen heb ik opgedaan in het bedrijfsleven en bij mensen met een bijzondere hulpvraag.

Wat zijn de voordelen bij stoelmassage op regelmatige basis;

  • Stoelmassage werkt preventief. Het verbetert de gezondheid, maar de bewustwording van de werkhouding
  • Het vermindert beroep gerelateerde klachten, zoals stress en RSI etc.
  • Een betere werksfeer, daar het bedrijf interesse toont in ieders welzijn en gezondheid
  • Stoelmassage werkt weerstand verhogend en ontspannend.   

Voor bedrijven.

De kosten zijn aftrekbaar als bedrijfskosten en vallen niet onder de loonbelasting als aan bepaalde voorwaarden is voldaan.Zie onderstaande informatie (bron: website van de Belastingdienst). De omzetbelasting (btw) over de stoelmassages is voor werkgevers aftrekbaar als voorbelasting, zie de volgende informatie (bron: website Ministerie van Financiën). 

Vul bij belangstelling vrijblijvend het vragen formulier in.