Shiatsu

Als je goed in je vel zit, dan lacht de wereld je toe. Het is net als je alle situaties aan kunt. Echter het kan ook anders lopen. Je hebt last van vermoeidheid, spanningen, vastzittende spieren en pijn. Kortom, je hebt hier geen controle over en je weet niet wat je er aan kunt doen.

Shiatsu heeft mij in mijn levenspad goed verder geholpen. Door mijzelf te behandelen kom ik weer goed in evenwicht. Als jouw energie weer in balans wordt gebracht, kun jij je gezonder en vitaler gaat voelen. En zo kan jij weer de drukte van alle dagen weer aan. Met Shiatsu kan ik je verder helpen. 

Sommige mensen hebben 3 of 4 behandelingen nodig. Je schilt elke keer weer een laagje af, tot je bij de kern komt van een klacht.

Bij een behandeling wordt er over de kleding heen op de acupressuurpunten en de banen gewerkt. De energie wordt in balans gebracht van het lichaam in alle organen, weefsel, bloedvaten, chakra's e.d.

Andere mensen hebben dieper liggende klachten, die in een traject behandeld kunnen worden. Het hangt ervan af hoe lang de klachten bestaan. Iedere klant krijgt een op maat gesneden behandeling.


Electro acupunctuur (Dr. Voll) 

Het doel van de EAV is om de hoofdoorzaak van een ziekte op te sporen en te herstellen. Het gehele orgaan/stelsel wordt onderzocht door middel van het meten van de acupunctuurpunten. Bij het meten gaat er laagspanning door het lichaam heen, waarvoor 2 electroden nodig zijn.

Wat is met de EAV mogelijk?

Diverse voedselproducten kunnen uitgetest worden op intolerantie. Met kruiden, stenen, bloemen, affirmaties etc. kan een verdere doorwerking van de energie geschieden. Ook kunnen vastzittende spieren en pezen los worden gemaakt met een rol electrode. Een behandeling met de laag stroom freguentie is absoluut niet pijnlijk.

Op Welke klachten kan er getest worden met de EAV? Hoofdpijn, migraine, allergie, jeuk, darmproblemen, spierpijnen, stress, inslaap problemen, depressie, maagklachten, angsten, burn-out, menstruatie klachten, constipatie, diarree etc.

Behandelingspakket;

Het werken met de EAV combineer ik met shiatsu behandelingen. Voor een verdere uitwerking van de hulpvraag, werk ik met een pakket bestaande uit 5 behandelingen. 


meer...