Familie opstellingen 


-Loop je vast in je werk of privé leven?

-Heb je vragen over je relatie in je gezin/werk?

-Heb je last van fysieke klachten en helpt niets?

-Wil je inzichten krijgen in een familie conflict?

Familie opstellingen heeft als doel om belemmeringen of vragen zichtbaar te maken. Bij onduidelijkheden rondom persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezinsproblemen en conflictsituaties kun je een opstelling neerzetten.

Op een subtiele manier geeft een opstelling helderheid in jouw vragen. Je krijgt inzichten in de onbewuste patronen. Wil je ontdekken en oplossen waar je steeds tegen aanloopt?

Bij elke sessie wordt meestal een opstelling neergezet. Wij werken in een kleine groep op een laagdrempelige manier. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar. Maximaal 8 personen. 

De groep wordt begeleidt door Sylvia Dirkse en Bea Vergouwen. Voor meer info / aanmelden ; Sylvia 0623046802 en Bea 0640610500.

Data: 18-1 | 8-2 | 22-2 | 8-3 | 5-4 van 14.00 tot 15.30 uur en 26-3 van 19.30 tot 21.00 uur. Locatie: Schoutenlaan 32,Bavel. Kosten; € 24 per sessie.
meer...

Via skype een individuele Reading en -Heading

- Je krijgt inzichten in situaties dingen waar je tegen aan loopt. Een coaching geeft je handvaten om op een positieve manier in het leven te staan. De ballast wordt opgeruimd, dat wat je niet meer nodig hebt.

- Een Realing en Heading wordt doordeweeks gegeven van maandag tot en met vrijdag (muv donderdag)

- Bel voor meer informatie naar; 0623046802 of vul het bericht formulier in. Jij bepaalt zelf de tijdsduur (zie tarieven).

- Bij veel dingen waar jij tegen aanloopt, kun je een reading inzetten. Bij steeds maar terugkerende negatieve patronen, waarvan jij de negatieve spiraal waar je in zit niet kunt deblokkeren.

-Een ander voordeel is, dat je de deur niet uit hoeft te gaan en fijn thuis kunt blijven.
Persoonlijke begeleidingstraject bij Hoog gevoeligheid       € 495, =  gedurende 6 weken

 • Zou jij graag meer vertrouwen hebben in jezelf?
 • Wil jij graag vrij zijn jouw angsten en al die twijfels?
 • Meer balans in je dagelijks leven ervaren?

Wellicht is het volgen van een persoonlijk intuïtief hoog gevoeligheids traject iets voor jou.

Bij een persoonlijk traject krijg je antwoorden op jouw vragen die in jezelf zitten. Door beter de seintjes van je intuïtief en je lichaam op te pikken, krijg jij meer vertrouwen in jezelf.

Een hoop antwoorden liggen immers in jezelf opgeslagen. Je vindt het soms vervelend om je grenzen aan te geven en goed voor jezelf te zorgen, je vindt het vaak vervelend om ‘’nee’’ te zeggen. Of je hebt veel last van de vele stemmetjes in je hoofd en je piekert en twijfelt vaak.

Dit is een traject van 6 weken met 3 intensieve sessies. Je wordt 6 weken lang intensief begeleidt. Je gaat inzichten krijgen in wie je bent en hoe je verder kunt gaan.  
Het stellen van de haalbare doelen;

 • We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw probleem. Achter jouw vraagstelling ligt een probleem waar je vaak tegen aan loopt.
 • Door een skype/telefoon gesprek (45 minuten) komen we achter jouw persoonlijke vragen waar jij graag aan wilt werken
 • Gedurende elke week ontvangen jij een persoonlijk thema waaraan gewerkt gaat worden, die je kunt vastleggen in een bijzonder voor jouw gemaakt werkschrift
 • Met behulp van positieve gedachtenvorming meditatie en oefeningen gaan we hier aan werken
 • Jij gaat ontdekken wat jou gevormd heeft in je jeugd en hoe dat nu verder doorwerkt in je huidig leven
 • Je gaat leren om contact met jezelf te maken. De energie gaat beter in je lichaam stromen.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen, rust, ontspanning en inzichten wie je bent.
 • In deze 6 weken krijg je 3X een persoonlijk behandeling (diepgaande ontspannende massage met hot-stones en bloemenolie),
 • Na afloop is er een evaluatie gesprek.


meer...

1 op 1 Begeleiding bij Hoog gevoeligheid per sessie

In het dagelijks leven ervaar ik dagelijks veel prikkels. Ik wordt als het ware ondergedompeld aan veel stimuli van het leven. Dit kan stress en onzekerheid met zich meebrengen.

Om gezond en gelukkig te blijven, zet jij een levensstijl neer die bij jou hoort. Jij maakt bewuste keuzes die voor jou goed zijn. Dit vraag de nodige inzichten en acties. In deze 1 op 1 sessie geef ik jou de nodige handvaten mee, zodat jij makkelijker in het leven gaat staan. Jij wordt behandeld op dat wij jij op dat moment nodig hebt.

* Wat kun je verwachten;

* Een goed luisterend oor

* Adviezen en tips om jou hierin verder te begeleiden

* Een helende massage behandeling, speciaal voor jou

* De nodige voeding- en bewegingsadviezen

* Ik deel met jou mijn ervaringen, zodat jij je energieker gaat voelen

Hierbij gebruik ik mijn eigen ontwikkelde unieke methode. Tijdsduur ongeveer 1 uur per keer.


meer...

Chi Kung

Dit zijn oefeningen die niet tot het uiterste gaan en waardoor je niet bezweet raakt. De kans op blessures is nihil. De bewegingen zijn rustig, vloeiend en sierlijk. Meestal worden ze uitgevoerd op het ritme van de ademhaling.              

Ervaring is niet vereist. Na de les ben je energiek, soepel en ontspannen. Ook verlaagt de training stress en verhoogt het de concentratie.

Locatie; Shiatsu-Bamali, Schoutenlaan 32, 4854 ax Bavel

Je kunt vrijblijvend een keer mee doen om te kijken of Chi Kung iets voor je is. Voor de kosten kijk bij tarieven. Voor de data kijk in de agenda.


meer...

Healing en Reading

Wat is de zin van ziek zijn? Wat is nu de grondslag van het hebben van pijn en chronische ziektes? Wat is de oorzaak van mijn lichamelijke klachten, zoals eczeem, jeuk, rugklachten, menstruatie pijnen etc. Wat is de oorzaak van mentale en psychische klachten, zoals depressie, angsten, burn-out.

Bij een healing en reading wordt gekeken naar de oorzaak die de grondslag zijn van een bepaalde ziekte. Doordat ik vaak mijzelf behandel op deze manier, kan ik aan een bepaalde klacht werken en deze oplossen.

Vaak zijn het vastzittende emoties die de oorzaak is van een klacht. Door beweging te brengen in jouw systeem, wordt het zelfstimulerend vermogen van jouw lichaam geactiveerd. Je ontvangt tijdens een behandeling precies wat je nodig hebt op dat moment.

Verstoringen in je systeem worden geheeld en veranderprocessen worden opgestart. Ik heb al vele mensen succesvol verder mogen helpen in hun ontwikkeling. Een behandeling duurt ongeveer een uur.


meer...

Bij belangstelling vul dan hieronder uw emailadres in. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.