Zomerse veranderingen


Hoi allen,

Fijn dat ik een bericht mag sturen vanaf deze kant van de laptop. ;)

Met dit zomerse weer is het heerlijk om te relaxen en te luieren en een fijne periode om leuke dingen te doen. Het hoofd leeg maken en genieten van wat er is. Alles met een andere bril gaan bekijken. Met ingang 1 augustus 2019 heb ik besloten om niet verder te gaan met de beroepsvereniging VBAG.

Ik sta niet meer achter al de voorwaarden en eisen die een vereniging stelt aan hun therapeuten. Nu kan ik mijn eigen koers varen die voor mij prettig is. Ik blijf mijn werkzaamheden normaal uitvoeren, zoals ik tot heden gewerkt hebt.

Vanaf augustus ga ik een nieuwe activiteit toevoegen die ik leuk vind om te doen.

-Huis energetisch zuiveren

Bij het energetische reinigen van huizen wordt alle zware en negatieve energie verwijderd.

In welke situatie laat ik een huis zuiveren;

  • Slecht kunnen slapen
  • Vaak hoofdpijn hebben in huis
  • Een bedrukte sfeer in huis ervaren
  • Onverklaarbare depressie
  • Bepaalde ruimtes voelen koud, kil en onaangenaam aan
  • Je niet prettig en angstig voelen in huis
  • Bij het aankopen van een nieuwe woning
  • Bij de geboorte van een kind
  • Niet verder kunnen in het leven
  • Constant onverklaarbare vermoeidheid ervaren etc.

De sfeer in huis wordt door verschillende dingen in huis bepaald. Bijvoorbeeld bij een ruzie voelt er vaak een onprettige sfeer in een ruimte.  Alles is energie en wij geven energie af, maar wij nemen ook energie op. 

Bijvoorbeeld in ons huis hing een zware energie op zolder. De vorige eigenaar van ons huis was dood gevonden, voordat wij dit huis kochten. Door hier aan te werken is deze zware energie nu verdwenen.

Bij een energetische huiszuivering worden alle ruimtes gezuiverd daar waar het nodig is. Voorafgaand aan het werk gaat eerst een telefoongesprek. Als het nodig is loop ik ook rond het huis. 

De tijdsduur is ongeveer een 1 ½ uur. Prijs is 60 euro per uur. Dit is inclusief telefoongesprek, zuiveren van huis en bewoners en advisering wat zelf te doen (exclusief materialen). Wilt U meer info of een afspraak maken stuur dan een mail naar s.dirkse@ziggo.nl.

-Chi kung:

Dit zijn op zich los staande oefeningen die met elkaar een geheel vormen. De bewegingsoefeningen zijn eenvoudig en denkwerk is overbodig, alleen het gevoel en de ervaring telt. Door te werken met bepaalde bewegingsvormen wordt het energie in het lichaam gestimuleerd en kun jezelf aan bepaalde "klachten" werken. Simpel en eenvoudig, maar wel effectief!!!

In het najaar start er weer een groep op de dinsdag avond van 19.30 tot ongeveer 20.30 uur. Heb je keer zin om mee te doen, stuur dan gerust een email. Data; 27/8  10/9  24/9  8/10  21/10 (maandagavond) 5/11  19/11  3/12 en 17/12.                       

Voor meer info, kijk dan op de website www.shiatsu-bamali.nl.