Een persoonlijke uitlaatmoment voor uw hond

Bent U soms niet in de gelegenheid om uw hond een goede wandeling aan te bieden, maar is dit toch uw wens. Dan bent U hier bij het juiste adres.

Uw viervoeter wordt in een 1 op 1 situatie met passie, aandacht en met plezier uitgelaten, zodat uw hond een prettige wandeling heeft afgestemd op zijn/haar behoeften. Uw hond kom ik halen en brengen op afspraak bij U thuis, zodat uw hond in zijn eigen woonomgeving blijft. 

Wanneer het wenselijk is kan uw hond bij mij thuis opgevangen worden overdag. Eventueel kunnen meerdere honden van hetzelfde woonadres worden uitgelaten.

Vooraf worden alle wensen van te voren goed besproken in onderling overleg.

Het welzijn van mens en dier staan bij mij centraal, alles vanuit een positieve levensinstelling. De wandelingen duren ongeveer 1 uur van maandag tot en met donderdag. Tijden zijn in onderling overleg.

Ervaring/training;

- Met puppies

- Training autisme begeleidingshond

- Toedienen suppletie en medicatie

- Energetische behandeling dieren

- Fietsen met de hond

- Vele wandelingen maken in natuurgebieden etc.

Spreekt het bovenstaande U aan, dan kunt u mij gerust mailen of bellen. De kosten van een uitlaatbeurt van circa 60 minuten is 10 euro.

Met een vriendelijke groet,

Sylvia Dirkse

https://www.hondenoppas.nl/hondenuitlaatservice/bavel/


https://www.facebook.com/pg/Hondenuitlaat-Luna-

meer...

Waarom persoonlijke aandacht voor honden?

Als klein klein ben ik opgegroeid met diverse dieren. Van cavia's, vogels, schildpad tot hond, altijd zijn er dieren in mijn leven geweest. Wanneer ik buiten in de natuur ben, dan geniet ik op en top.

In ons gezin hebben wij 8 jaar plezier mogen hebben van een hond genaamd Luna. Samen met haar hebben we een intensieve 2-jarige training gevolgd als assistentie therapie hond autisme. Het volgen van het levensproces van Luna is een geweldige leermoment geweest.

Om mijn ervaring te delen heb ik besloten om een persoonlijke hondenuitlaatservice te beginnen naast het energetisch behandelen van honden en andere dieren. Zo kan ik op deze manier mijn kennis en ervaring persoonlijk met hond en mens delen.

meer...

Praktische informatie;

  • Maandag tussen 9.00 uur en 17.00 uur 
  • Dinsdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur 
  • Woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur
  • Donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur                                                   

Bij interesse kom ik eerst van te voren vrijblijvend langs om kennis met uw hond en U te maken. Er dient een wederzijdse klik te zijn. 

In dit gesprek worden bijzonderheden besproken, voordat er definitief iets besproken wordt. Heeft U belangstelling voor de honden uitlaatservice, dan kunt U het formulier op deze pagina insturen. De hond wordt in de eigen buurt uitgelaten. Het uitlaatgebied is Bavel en omgeving.

Prijzen:

  • Individuele wandeling gemiddeld 60 min. € 10,=
  • Andere tijden zijn bespreekbaar
  • Eventueel 2 honden samen van een huisadres
  • Maximaal 2/3 honden per uitlaatbeurt


meer...