Een persoonlijke uitlaatmoment voor uw hond

Wilt U graag uw hond een fijne wandeling aanbieden, waarbij de hond centraal staat? Lekker buiten laten zijn in de natuur. Het kan zijn dat U door ziekte, drukke baan of andere omstandigheden niet in de gelegenheid bent voor een lange wandeling van de hond. 

Ik kom graag bij U thuis de hond ophalen en brengen. Bij de individuele wandeling is er voor uw hond veel persoonlijke aandacht, zodat de hond met een prettige ervaring thuis komt. Het welzijn en zeker het plezier en persoonlijke aandacht staan centraal bij het uitlaten. 

De wandelingen worden in de buurt of in de nabije omgeving gelopen. De tijdsduur van een wandeling kan verschillen van 20 tot 40 minuten en U kunt aangeven wat wenselijk is. In de tussentijd kunt u gerust uw werkzaamheden doen. 

Naast de individele wandelingen bestaat de mogelijkheid voor een kleinschalige groepswandeling. Maximaal 2 honden neem ik mee naar een buitengebied in de regio van Breda. De hond kom ik thuis ophalen en brengen. De tijden van de wandelingen zijn bespreekbaar. Eventueel laat ik de honden loslopen, dat wat nodig is op dat moment. In de gemeenten Bavel, Ulvenhout, Chaam en Zuid/Oost Breda wordt er gelopen. 

Voor meer informatie kunt u mij gerust bellen of mailen.


meer...

Waarom persoonlijke aandacht voor honden?

Als klein klein ben ik opgegroeid met diverse dieren. Van cavia's, vogels, schildpad tot hond, altijd zijn er dieren in mijn leven geweest. In mijn jeugd ben ik vaak buiten in de natuur geweest en ik geniet ervan als het regent of sneeuwt :).

In ons gezin hebben wij 8 jaar plezier mogen hebben van een hond genaamd Luna, In eerste instantie hebben wij samen met haar een intensieve 2-jarige training gevolgd als assistentie therapie hond. 

Door het volgen van het proces werd gauw duidelijk dat niet haar taak zou zijn, maar een maatje voor ieder in het gezin. Onze hond ging vaak mee naar de paarden toe.

Om mijn ervaring te delen heb ik besloten om een persoonlijke hondenuitlaatservice te beginnen naast het energetisch behandelen van honden. Zo kan ik op deze manier mijn kennis en ervaring persoonlijk met hond en mens delen.

meer...

Praktische informatie;

 • Maandag tussen 11.00 uur en 15.00 uur 
 • Dinsdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur en
 • Vrijdag tussen 14 uur en 15.30 uur                                                      

Bij interesse kom ik eerst van te voren vrijblijvend langs om kennis met uw hond en U te maken. Er dient een wederzijdse klik te zijn. 

In dit gesprek worden bijzonderheden besproken, voordat er definitief iets besproken wordt. Heeft U belangstelling voor de honden uitlaatservice, dan kunt U het formulier op deze pagina insturen. De hond wordt in de eigen buurt uitgelaten. Het uitlaatgebied is Bavel en omgeving.

Prijzen;

 • Individuele wandeling 20 min. € 7,=
 • Individuele wandeling 30 min. € 8,50
 • Individuele wandeling 40 min. € 11,=
 • Eventueel 2 honden samen van een huisadres


meer...

Energetische behandeling hond

Honden en andere dieren staan heel dicht bij de natuur. Zij zijn nauw verbonden met de aarde en eerlijk en direct in hun contacten. Daar en tegen zijn wij mensen veel in ons hoofd bezig, wat zich o.a. uit in veel piekeren en malen.

Je ziet dat steeds meer hondenliefhebbers op zoek gaan naar alternatieve therapieën naast de reguliere geneeskunde.

Dieren reageren meestal snel op een energetische behandeling en met deze manier van werken kun ik een bijdrage leveren aan hun herstel van de klacht van een hond.

Bij een sessie kijk ik naar het totale beeld van de hond. Naast lichamelijke klachten, voeding, beweging, stress en emoties wordt er ook aandacht besteedt aan de relatie met de omgang tussen mens en dier.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Bij een energetische behandeling test ik een hond met een biosensor uit. Met dit meetinstrument test ik globaal de conditie van de hond uit om zo uiteindelijk bij de oorzaak van een klacht te komen. Op basis van deze gegevens wordt bekeken wat op dat moment het beste bij de hond past.

Dit kan zijn; kruiden, remedie van edelstenen, homeopathie, voedingsadvies of een energetische behandeling, zoals een massage of shiatsu. Een hond spiegelt de mens en het kan voorkomen, dat een behandeling van de eigenaar wenselijk kan zijn.

Bij welke klachten;

 • Stress
 • Moeite in omgang met andere honden
 • Angst bij vuurwerk
 • Verlatingsangst
 • Darmklachten
 • Maagklachten etc.

Prijs per sessie; afhankelijk van de tijdsduur. Indicatie € 30,= bij 30 min (prijs inclusief 21% BTW). De behandeling is in de eigen woning van de hond.

Remedie € 7,50.

Het kan voorkomen dat een hond ter plaatse niet behandeld kan worden. In sommige gevallen behandel ik een hond door middel van het gebruik van een duidelijke foto van de hond (foto reading).

Deze energetische therapie is geen vervanging van een reguliere therapie en ik ben geen arts.

meer...