Een persoonlijke uitlaatmoment voor uw hond

Bent U soms niet in de gelegenheid om uw hond een goede wandeling aan te bieden, maar is dit toch uw wens. Dan bent U hier bij het juiste adres.

Uw viervoeter wordt in een 1 op 1 situatie met passie, aandacht en met plezier uitgelaten, zodat uw hond een prettige wandeling heeft afgestemd op zijn/haar behoeften. Uw hond kom ik halen en brengen op afspraak bij U thuis, zodat uw hond in zijn eigen woonomgeving blijft. 

Wanneer het wenselijk is kan uw hond bij mij thuis opgevangen worden overdag. Eventueel kunnen meerdere honden van hetzelfde woonadres worden uitgelaten.

Vooraf worden alle wensen van te voren goed besproken in onderling overleg.

Als kind ben ik groot gebracht met dieren en zij spelen een belangrijke rol in mijn leven. Ik kom uit de sociale sector en het welzijn van mens en dier staan bij mij centraal, alles vanuit een positieve levensinstelling. De wandelingen duren ongeveer 1 uur van maandag tot en met vrijdag. Tijden zijn in onderling overleg.

Ervaring/training;

- Met puppies

- Training autisme begeleidingshond

- Toedienen suppletie en medicatie

- Energetische behandeling dieren

- Fietsen met de hond

- Vele wandelingen maken in natuurgebieden etc.

Spreekt het bovenstaande U aan, dan kunt u mij gerust mailen of bellen. De kosten van een uitlaatbeurt van circa 60 minuten is 10 euro.

Met een vriendelijke groet,

Sylvia Dirkse

https://www.hondenoppas.nl/hondenuitlaatservice/bavel/


https://www.facebook.com/pg/Hondenuitlaat-Luna-

meer...

Waarom persoonlijke aandacht voor honden?

Als klein klein ben ik opgegroeid met diverse dieren. Van cavia's, vogels, schildpad tot hond, altijd zijn er dieren in mijn leven geweest. In mijn jeugd ben ik vaak buiten in de natuur geweest en ik geniet ervan als het regent of sneeuwt :).

In ons gezin hebben wij 8 jaar plezier mogen hebben van een hond genaamd Luna, In eerste instantie hebben wij samen met haar een intensieve 2-jarige training gevolgd als assistentie therapie hond. 

Door het volgen van het proces werd gauw duidelijk dat niet haar taak zou zijn, maar een maatje voor ieder in het gezin. Onze hond ging vaak mee naar de paarden toe.

Om mijn ervaring te delen heb ik besloten om een persoonlijke hondenuitlaatservice te beginnen naast het energetisch behandelen van honden. Zo kan ik op deze manier mijn kennis en ervaring persoonlijk met hond en mens delen.

meer...

Praktische informatie;

 • Maandag tussen 9.00 uur en 17.00 uur 
 • Dinsdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur 
 • Woensdag tussen 9.00 en 17.00 uur
 • Donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur
 • Vrijdag tussen 14 uur en 17.00 uur                                                      

Bij interesse kom ik eerst van te voren vrijblijvend langs om kennis met uw hond en U te maken. Er dient een wederzijdse klik te zijn. 

In dit gesprek worden bijzonderheden besproken, voordat er definitief iets besproken wordt. Heeft U belangstelling voor de honden uitlaatservice, dan kunt U het formulier op deze pagina insturen. De hond wordt in de eigen buurt uitgelaten. Het uitlaatgebied is Bavel en omgeving.

Prijzen:

 • Individuele wandeling gemiddeld 60 min. € 11,=
 • Andere tijden zijn bespreekbaar
 • Eventueel 2 honden samen van een huisadres.


meer...

Energetische behandeling hond

Honden en andere dieren staan heel dicht bij de natuur. Zij zijn nauw verbonden met de aarde en eerlijk en direct in hun contacten. Daar en tegen zijn wij mensen veel in ons hoofd bezig, wat zich o.a. uit in veel piekeren en malen.

Je ziet dat steeds meer hondenliefhebbers op zoek gaan naar alternatieve therapieën naast de reguliere geneeskunde.

Dieren reageren meestal snel op een energetische behandeling en met deze manier van werken kun ik een bijdrage leveren aan hun herstel van de klacht van een hond.

Bij een sessie kijk ik naar het totale beeld van de hond. Naast lichamelijke klachten, voeding, beweging, stress en emoties wordt er ook aandacht besteedt aan de relatie met de omgang tussen mens en dier.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Bij een energetische behandeling test ik een hond met een biosensor uit. Met dit meetinstrument test ik globaal de conditie van de hond uit om zo uiteindelijk bij de oorzaak van een klacht te komen. Op basis van deze gegevens wordt bekeken wat op dat moment het beste bij de hond past.

Dit kan zijn; kruiden, remedie van edelstenen, homeopathie, voedingsadvies of een energetische behandeling, zoals een massage of shiatsu. Een hond spiegelt de mens en het kan voorkomen, dat een behandeling van de eigenaar wenselijk kan zijn.

Bij welke klachten;

 • Stress
 • Moeite in omgang met andere honden
 • Angst bij vuurwerk
 • Verlatingsangst
 • Darmklachten
 • Maagklachten etc.

Prijs per sessie; afhankelijk van de tijdsduur. Indicatie € 30,= bij 30 min (prijs inclusief 21% BTW). De behandeling is in de eigen woning van de hond.

Remedie € 7,50.

Het kan voorkomen dat een hond ter plaatse niet behandeld kan worden. In sommige gevallen behandel ik een hond door middel van het gebruik van een duidelijke foto van de hond (foto reading).

Deze energetische therapie is geen vervanging van een reguliere therapie en ik ben geen arts.

meer...