Hallo , ik ben Sylvia Dirkse, gelukkig getrouwd en moeder van 3 bijzondere kinderen. 

In de tijd waar ik opgroeide werd intelligentie gezien als een belangrijk iets. Het leven vanuit mijn hoofd was heel normaal. Veel opleidingen heb ik genoten en mijn intuïtie en gevoel stonden op de zijlijn. Ik kreeg veel last van migraine, het moeten presteren van mijzelf en  voedselovergevoeligheden.

Doordat een van de kinderen autisme heeft, ben ik op zoek gegaan naar wat goed was en is voor mijn kind en voor mijzelf. Deze diagnose heeft letterlijk mijn leven een totaal andere wending gegeven, waar ik nog steeds heel erg blij van ben. 

Het leven geeft mij mooie ervaringen en bijzondere inzichten. Ik heb geleerd om steeds mijn eigen patronen te doorzien, zodat ik elke meer in mijn eigen kracht kom te staan. Met blijheid en veel positiviteit sta ik in het leven. In mijn leven ervaar ik meer rust en heb ik meer vertrouwen in mijzelf.

Door mijn eigen wijsheid te volgen heb ik een eigen praktijk opgebouwd. De ervaringen in het dagelijks leven zijn voor mij de beste leermeester is. De natuur is bijzonder voor mij en daar ben ik vaak te vinden. Van kleins af aan hebben dieren een belangrijke rol in mijn leven gespeeld.

Het is mijn missie om jou, paarden, honden en andere dieren een helpende hand te bieden in het levensproces. Ik heb mijn eigen methode van werken ontwikkeld, waarbij ik kennis en gevoel met elkaar combineer, zodat er heling kan plaatsmaken op celniveau.

Voel jij je aangetrokken tot bovenstaande, dan ben je van harte welkom.

Met een lieve groet,

Sylvia Dirkse