Shiatsu 

Deze massage behandelvorm vindt zijn oorsprong in de manuele geneeskunde, waarbij enkel met de handen gewerkt wordt. Op mijn eigen wijze combineer ik Shiatsu met andere disciplines, waarbij ik behandel vanuit de essentie, het vinden van de oorzaak van een klacht.

Door deze bijzondere manier van werken, worden niet alleen lichamelijke klachten behandeld die hun oorzaak hebben op het fysiek vlak, maar vaak ook op het mentale/emotionele vlak.

Bij Shiatsu wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten en de energiebanen gewerkt (soms een combi met manuele therapie). De energie wordt in balans gebracht van het lichaam in alle organen, weefsel, bloedvaten, chakra's e.d.

Andere mensen hebben dieper liggende klachten, die in een traject behandeld kunnen worden. Het hangt ervan af hoe lang de klachten bestaan. Iedere klant krijgt een op maat gesneden behandeling. Behandelingen van een uur mogelijk of een half uur.

Bij welke klachten; 

Bij fysieke en mentale/emotionele klachten; nekklachten, chronische rugklachten, migraine, hoofdpijnen, vermoeidheid, stress, burn-out, depressie, misselijkheid, PMS, problemen met de spijsvertering, verkoudheden, astma, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree, onbegrepen lichamelijke klachten zonder aanwijsbare oorzaak, verdriet, boosheid, angsten, onrust, piekeren, eetstoornissen, slaapproblemen, lusteloosheid, remming ervaren op het werk e/o in relaties, concentratiestoornissen, laag zelfbeeld, menstruatieklachten etc.


Gezichtsmassage (deelgebied Shiatsu) en

Voetreflex (deelgebied Shiatsu)

Bij een gezichtsmassage kan de nek en schouder mee behandeld worden. De massage bestaat uit een combinatie van Chinese acupunctuur en Westerse massagetechnieken. Het effect is direct voelbaar. In te zetten bij onder andere stress, hoofdpijnen, piekeren etc.

Bij een voetreflex massage worden de acupunctuurpunten en meridianen van het energetisch systeem van energie voorzien. Ook kan plaatselijk de spieren en andere weefsels mee behandeld worden. Dit heeft een diepe werking voor lichaam en geest en lokale klachten kunnen hier o.a. mee behandeld worden.


meer...

Individuele Reading-Heading via skype

- Je krijgt inzichten in situaties dingen waar je tegen aan loopt. Een coaching geeft je handvaten om op een positieve manier in het leven te staan. De ballast wordt opgeruimd, dat wat je niet meer nodig hebt.

- Een Realing en Heading wordt doordeweeks gegeven van maandag tot en met vrijdag (muv donderdag)

- Bel voor meer informatie naar; 0623046802 of vul het bericht formulier in. Jij bepaalt zelf de tijdsduur (zie tarieven).

- Bij veel dingen waar jij tegen aanloopt, kun je een reading inzetten. Bij steeds maar terugkerende negatieve patronen, waarvan jij de negatieve spiraal waar je in zit niet kunt deblokkeren.

-Een ander voordeel is, dat je de deur niet uit hoeft te gaan en fijn thuis kunt blijven.


meer...

Electro acupunctuur (Dr. Voll) 

Het doel van de EAV is om de hoofdoorzaak van een ziekte op te sporen en te herstellen. Het gehele orgaan/stelsel wordt onderzocht door middel van het meten van de acupunctuurpunten. Bij het meten gaat er laagspanning door het lichaam heen, waarvoor 2 electroden nodig zijn.

Wat is met de EAV mogelijk?

Diverse voedselproducten kunnen uitgetest worden op intolerantie. Met kruiden, stenen, bloemen, affirmaties etc. kan een verdere doorwerking van de energie geschieden. Ook kunnen vastzittende spieren en pezen los worden gemaakt met een rol electrode. Een behandeling met de laag stroom freguentie is absoluut niet pijnlijk.

Op Welke klachten kan er getest worden met de EAV? Hoofdpijn, migraine, allergie, jeuk, darmproblemen, spierpijnen, stress, inslaap problemen, depressie, maagklachten, angsten, burn-out, menstruatie klachten, constipatie, diarree etc.

Behandelingspakket;

Het werken met de EAV combineer ik met shiatsu behandelingen. Voor een verdere uitwerking van de hulpvraag, werk ik met een pakket bestaande uit 5 behandelingen. 


meer...

Voetreflex bij stervenden en nabestaanden

Wanneer mensen aan het einde van hun leven zijn, is dat een impact op het leven van een stervende maar ook van diens nabestaanden. Het is mooi als mensen in liefde losgelaten kunnen worden.

Met voetreflex kan ik een bijzondere bijdrage leveren in dit proces, zowel voor de stervende als voor diens naasten. De voetreflex is een ondersteuning in dit natuurlijk levens proces. 

Op de voeten en onderbenen wordt zachtje gemasseerd wat een geweldige uitwerking heeft op het welzijn en welbevinden van de mens op dat moment. Het proces van loslaten kan met deze vorm van massage ondersteunt worden. De voetreflex heeft een positief effect op lichaam en geest.


Chi Kung

Dit zijn oefeningen die niet tot het uiterste gaan en waardoor je niet bezweet raakt. De kans op blessures is nihil. De bewegingen zijn rustig, vloeiend en sierlijk. Meestal worden ze uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Opwarming en strekkingen van de spieren is een onderdeel van een les.             

Ervaring is niet vereist. Na de les ben je energiek, soepel en ontspannen. Ook verlaagt de training stress en verhoogt het de concentratie. Locatie; Shiatsu-Bamali, Schoutenlaan 32, 4854 ax Bavel

Je kunt vrijblijvend een keer mee doen om te kijken of Chi Kung iets voor je is. Voor de data kijk in de agenda.