Wandelcoaching in het bos met je hond

In het lopen in de natuur kun je letterlijk en figuurlijk je hoofd leegmaken. Door de frisse lucht krijg je een frisse blik op je leven. Je gaat uit je hoofd en zijn in je hart. Bij een wandel coaching ben je fijn met je hond in de buitenlucht.

Door de inzet van honden kom je vaak en makkelijk tot de kern van een vraagstuk. Een hond werkt puur vanuit zijn hart en zij zijn meesters in het spiegelen van mensen. Jouw hond loopt mee en kan meehelpen in jouw ondersteuningsvragen.

Dat is de reden dat ik graag met honden werk vanuit liefde. En zo kun je verder groeien.

Wat is wat je graag beter wilt hebben;

  • -Ik wil meer balans in mijn leven, zowel privé als zakelijk
  • -Ik wil meer energie hebben
  • -mijn hond is angstig bij vuurwerk
  • -mijn hond wil niet meer goed eten
  • -Ik wil me meer zelfverzekerder voelen
  • -Ik heb last van stress en wil meer ontspanning in mijn leven ervaren
  • -Ik heb last van angsten en wil graag zekerder door het leven gaan etc.
  • -een ander vraagstuk over je hond, hoe het beter kan worden
  • -wat wil ik in mijn leven bereiken
  • -etc.

Bij een wandelsessie gaan we kijken wat voor jou en de hond de mogelijkheden zijn, oplossingen zoeken voor de vraagstukken waar je mee rond loopt. Je krijgt inzichten en helderheid, zodat je positief verder kunt groeien. Elke sessie is verschillend. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Voor meer info kun je bellen naar 0623046802

Wil je graag dat er een oplossing komt voor jouw dier?Wil je antwoorden hebben op vragen over je dier waar je mee rondloopt?


Fotoreading dier

Kon je maar praten! Wat wil je me nu duidelijk maken? Heb jij dat ook weleens bij jouw dier? Ben jij geïnteresseerd, lees dan verder. Dieren hebben een andere manier van communiceren dan mensen. 


Een hond, paard of welk dier dan ook gebruiken vaak hun lichaamstaal, gedrag, geluiden etc. om ons iets duidelijk te maken. Zelf via energetische weg willen zij ons bereiken. 


Door middel van een foto reading kun je in contact komen met jouw dier. Het dier kan informatie geven over o.a.;


-          Gedragsproblemen

-          Hoe het zich voelt

-          Over zijn wensen en behoeften

-          Over de komst van een baby of ander dier in het gezin

-          Over een verhuizing naar een andere woonplaats

-          Over het overlijden van een ander dier of mens

-          Over een medische ingreep etc.


Elk dier is uniek en heeft zo zijn bijzonder verhaal. Met een sessie kun je gehoor geven aan wat het dier jou te vertellen heeft. Het kan verhelderend zijn om een gesprek met je dier aan te gaan.

Groetjes,

Sylvia

Stervensbegeleiding paard en hond

Bij elk dier komt er een moment dat we afscheid gaan nemen van ons dier. Dit zijn geen makkelijke momenten. Hoe een dier zijn laatste levensfase doorloopt, is bepalend voor het dier en de eigenaars. Het moment om afscheid van een dier kan op natuurlijke manier gebeuren of er kan van inslapen worden gekozen.

Onze trouwe hond  heeft 8 jaar bij ons in huis gewoond en wij hebben vele fijne momenten met haar mogen delen. Zij is mooi heen gegaan in haar eigen vertrouwde omgeving in het bijzijn van alle huisgenoten en haar beste vriendin.

Bij stervensbegeleiding kan een dier aangeven wat een laatste wens kan zijn. Een dier kan dan afscheid nemen op zijn manier. Bij een stervensbegeleiding kan met een liefdevolle enop waardige manier afscheid worden genomen van het dier, zodat het goed is om het dier daarna los te laten. Bij het loslatingsproces ondersteun ik het dier. Dit doe ik op afstand.